Evde Yoğurt Nasıl Yapılır ?
Evvela
iyi bir sütçü bulunur ; Genelde bütün
semtlerde dolaşan sütçüler vardır yada bazı marketler sipariş üzerine özel
günlük süt getirirler. Sütümüz güzelce kaynatılır ; Kaynamaya başladıktan sonra 7-8 dakika daha kaynatmakta fayda vardır. Sütü ocaktan alırız. Sonra süt serçe parmağımızı yakar yakmaz bir ısıya geldiğinde Miktarına göre mayalama işlemine başlarız.
Örneğin ; 2 Lt.
süte 2-3 yemek kaşığı yoğurt ilave ederek homojen bir şekilde dağılmasını
sağlarız . Sıcak bir masa örtüsü veya benzer bir örtü ile sarıp 3-4 saat hiç
dokunmadan mayalanmaya bırakırız. Sonra üzerini açıp kapağı açık bir şekilde buzdolabında 24 saat
hiç ellemeden bekletiriz. Artık yoğurdumuz afiyetle yemek için hazırdır…
Una vera delizia!!!! Ciao, a presto
YanıtlaSilproprio così
SilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilUna forma muy sencilla de preparar el yogurt caseo.
YanıtlaSilSaludos
bende yoğurdu evde yapanlardanım. hazır yoğurt hiç almam ellerine sağlık senin yoğurtta çok güzel görünüyor. afiyet olsun.
YanıtlaSilHurrah, that's what I was seeking for, what a data!
YanıtlaSilpresent here at this website, thanks admin of this website.
Also visit my web blog: top mattresses 2014
Thanks in support of sharing such a pleasant opinion, posdt
YanıtlaSilis nice, thats why i have read it fully
Also visit my website: international travel and health insurance, ,
daythammynet
YanıtlaSilClass College Education training Beauty teaching university academy lesson teacher master student spa manager skin care learn eyelash extensions tattoo spray